beautylifebyhana: Superextend Extreme mascara

pondělí 6. srpna 2012

Superextend Extreme mascara

Krásné odpoledne, 

dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na řasenku Superextend Extreme od Avonu. 


Co jsem se dočetla na různých blozích, tak řasenky od této značky nepatří zrovna mezi ty nejoblíbenější. Osobně žádnou předchozí zkušenost s řasenkami značky Avon nemám, toto je má premiéra :-) a musím podotknout, že není vůbec špatná. Řasenku mám v odstínu brown/black (vyrábí se samozřejmě také v klasické černé barvě). Cena v aktuálním katalogu Avon je 219 Kč (uvádím cenu ze současného katalogu, jelikož jsem dostala řasenku jako dárek).

detail kartáčku

Jak můžete vidět na obrázku, kartáček je plastový (elastický) a má dva druhy štětinek + navíc malé štětinky na špičce kartáčku pro malé řasy. Jeden druh štětinek má za úkol řasy rozčesat a druhý je prodloužit. A obojí zvládá skvěle. S kartáčkem se mi dobře pracuje. Výhodou je, že je úzký, tudíž i těm, kteří mají kratší řasy se řasenka nanese tam kam má a neupatlá jim oční víčka. 


Co určitě oceníte, je, že nedělá žmolky, za což má u mně velké plus. Řasy skvěle natočí a opravdu prodlouží. Osobně nedávám přednost řasám s velkým objemem nebo s tunou řasenky, které dle mého působí nepřirozeně. Řasenka nikterak výrazně řasy neslepuje. Co se barvy týče, tak ta je o něco světlejší než klasická černá, ale není to na první pohled nikterak zjevné. Vydrží celý den bez rozmazávání či drolení. S odličováním také není žádný problém.  



Za mě jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy vyzkoušela. 

 Celkové hodnocení:   (5/5)  



Která řasenka patří k Vašim favoritům?

5 komentářů:

  1. Já miluju řasenku od L´Oréalu Volume Million lashes. S řasenkami od Avonu zkušenost nemám, ale co není může být :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mým favoritem je Imperial long lash od Dermacolu, která je úžasná :) Řasenky od Avonu jsem už hoodně dlouhou dobu nezkoušela, ale u téhle mě docela zaujal její kartáček :)

    Máš moc hezký blog :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblíbenější řasenka je také z Avonu (Super Magnify). Tahle značka je až zbytečně zatracována. Mají samozřejmě šmejdy (jako všechny značky), ale dají se najít i poklady.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řasenku mám taky moc ráda:)pěkná recenze

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.