beautylifebyhana: Otestováno: hydratační plátýnkové masky

středa 16. srpna 2017

Otestováno: hydratační plátýnkové masky

Krásný den, milé čtenářky,

v dnešním článku Vám chci srovnat hydratační plátýnkové masky, které jsem za poslední dobu vyzkoušela. Plátýnkové masky jsou v poslední době velký hit a mě jejich používání baví a užívám si je. Je to skvělý relax a masky navíc příjemně osvěží. Máte tak alespoň chvilku pro sebe, kdy nerušeně odpočíváte. Vyrábí je už řada firem a já jsem se zaměřila na ty, které jsou k dostání v drogeriích. Jaká maska je nejlepší a které je lepší se raději vyhnout? 



Garnier Aqua Bomb, 49 Kč
Na tuto masku jsem četla jak kladné, tak záporné recenze. Maska má ideální tvar pro můj obličej. Na pleti sedí a nikam nespadává. Po vyndání je na masce ještě folie, kterou musíte sundat. Materiál je velmi příjemný, měkký, dobře se přizpůsobí obličeji. Maska má velmi příjemnou parfemaci. Během používání, ani po něm neštípe, ani nepálí. Po použití je pokožka trochu hydratovaná, jemná a hladká. Co ji ale musím vytknout, je, že obsahuje parabeny a také vyšší cenu (v některých drogeriích k dostání i za 60 Kč). 


Pokud Vám nevadí složení, můžu Vám tuto masku doporučit. Na obličeji byla opravdu velmi příjemná. 

Celkové hodnocení:(3/5)



Balea Aqua Tuchmaske, 30 Kč
Maska byla opět velmi příjemně, jemně parfemovaná. Na obličeji byla příjemná, nikterak nedráždila. Pleť lehce chladila, což bylo teď v létě skvělé. Pokožka byla po použití hladká, lehce hydratovaná, nelepila. Plusem je i velmi příznivá cena. Jediné co je jejím mínusem a chybí ji k plnému počtu bodů, je, že mi úplně nesedí na můj obličej



Masku Vám mohu doporučit. Je to nejlepší plátýnková maska, kterou jsem zatím vyzkoušela. V porovnání cena/výkon je super. Já ji určitě nemám naposledy. 

Celkové hodnocení:(4/5)



Dermacol hydratační a vyživující maska, 69 Kč
Tuto masku jsem zkoušela jako první a vzhledem k ceně jsem se těšila na super masku. Maska však skvělá vůbec není. V první řadě mě odradila nepříjemná parfemace, maska totiž opravdu smrdí. Tvarově opět není zcela ideální na můj obličej. Během aplikace i po ní mě trochu pálila (štípala). Pleť po sundání na omak hodně lepí, proto jsem si musela obličej opláchnout vodou. Pleť byla lehce vypnutá a hladká. Vytknout také musím silikony ve složení, které v hydratační masce nemají co dělat.



Vzhledem k ceně jsem čekala daleko lepší masku. Ve složení najdete silikony, které podle mě v masce nemají co dělat. Tuhle masku Vám rozhodně doporučit nemohu, bylo to sáhnutí vedle. 

Celkové hodnocení:(1/5)



Rival de Loop Hydro Booster, 30 Kč
Další maska, která mě zrovna nezaujala je z drogerie Rossmann. Je sice stejně levná jako ta od Baley, ale účinky je úplně jinde. V první řadě musím říct, že ubrousek je z hrubšího materiálu než všechny ostatní. Na obličeji mi příliš nesedí, není vhodná pro větší obličej, protože je poměrně krátká. Na pleti neštípe, ani nepálí. Po sundání masky jsem na pleti nezpozorovala žádný výsledek
   


Masku nedoporučuji, není na pleti tolik příjemná a výsledný efekt je nulový. 

Celkové hodnocení:(1/5)


Zkoušeli jste nějakou plátýnkovou masku? S jakou jste spokojení? 

4 komentáře:

  1. Já jsem zkoušela jen tu Garnier a za mě propadák. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nepřišla tak hrozná. Ale je pravda, že na tuto masku jsou rozporuplné názory. Někdo ji má rád, někdo ne.

      Vymazat
  2. Určite sa vďaka tvojim odporúčaniam chystám vyskúšať masku od Baley:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta mi zatím sedla nejvíce. Stojí pár korun, takže určitě stojí za vyzkoušení.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář.