beautylifebyhana: Oblíbené vůně od Avonu

sobota 10. června 2017

Oblíbené vůně od Avonu

Parfémy od Avonu mám ráda, protože jsou levné a nemusím je tak šetřit. A navíc dlouho vydrží vonět. V dnešním článku Vám krátce představím dva parfémy, které jsem si v posledních pár měsících hodně oblíbila. Nevím jak vy, ale já své parfémy a voňavky dělím na dvě kategorie, a to ty, které používám v zimních měsících a ty, které upřednostňuji v letních měsících. Oba představené parfémy jsou vhodné spíše do jarních/letních měsíců, i když ten druhý by se dal používat celoročně. 


Prvním parfémem, který je vhodný zejména do teplých letních dnů, je parfém Perceive Dew. Je to moc povedená osvěžující vůně, která Vás nabije energií. Ve flakonku se zdá hodně pronikavá a je z ní docela hodně cítit alkohol. Po aplikování na pokožku je už parfém méně intenzivní, přesto ale vydrží dlouho vonět. Cítím ji ještě večer při příchodu domů. Vůně patří do kategorie citrusově-mořské. Hlavní složkou je frézie, meloun a santalové dřevo. Citrusové vůně mám ráda, tudíž pokud to máte stejně, mohu Vám ji jedině doporučit.




Druhou oblíbenou vůní je ikonická vůně Avonu Femme Icon. Vůně je hodně silná a sladší než předchozí vůně. Doporučila bych ji na trochu chladnější letní dny (ale je nositelná po celý rok) a zejména na večer. Vůně patří do kategorie květinově-dřevitých. Hlavní složkou je růže, mošus, pačuli. Parfém je intenzivní a výdrž je opět celodenní. Tento parfém je opravdu ženský a bude slušet každé ženě. 



Za sebe mohu parfémy od Avonu doporučit. Poměr ceny a kvality se podle mě vyplatí. Mají nepřeberné množství vůní, stačí si už najít tu pravou pro sebe. 

Máte rády parfémy od Avonu?
  

1 komentář:

  1. Mamka niekedy s Avonom robila, takže som ich parfémy mala doma dosť často. Najviac som si obľúbila Outspoken, ktorú pre nich vytvorila Fergie a potom ružovú Herve Leger :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.