beautylifebyhana: Hydratace pleti s Yves Rocher

sobota 17. června 2017

Hydratace pleti s Yves Rocher

Hezkou sobotu,

hydratace pokožky je nesmírně důležitá. Správnou péčí o pleť předcházíme předčasné tvorbě vrásek. Doplňovat vláhu potřebuje jak suchá, normální, tak smíšená či mastná pleť. Rozdíl je jakou formou pleť hydratovat. Zatímco suchá pleť potřebuje hutnější krémy, smíšená až mastná lehčí krémy či gely. Na mou smíšenou pleť mi byl doporučen hydratační gel na den a noc z řady Hydra Végétal od Yves Rocher.


Oficiální popis: Krém je vhodný pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje výtažky z javorové mízy a z bio modré agáve. Pleť je během celého dne perfektně hydratovaná a viditelně vypnutá, září krásou a svěžestí. 


Právě teď v letních měsících moje pleť potřebuje něco lehkého, co se rychle vstřebá, pleť nezatíží a nezanechá na ní mastný film. Zároveň však pokožce dopřeje dostatečnou hydrataci. Na den používám krémy s ochranným faktorem, který tento gel nemá, protože je vhodný i na noc. Používám ho tedy zejména na noc, případně na den ve dnech, kdy sluníčko nepálí. 

Krém je ukryt v pěkném skleněném kalíšku, který má moderní a minimalistický design. Ten se YR opravdu povedl a dávám jim za něj palec nahoru. Na poličce v koupelně Vám ostudu neudělá. :D Parfemace krému je velmi příjemná, osvěžující s okurkovým nádechem. Textura gelu je krémovo-gelovitá. Gel se do pleti rychle vsákne a nezanechává na ní viditelný film. Pleť není mastná ani ulepená. Pleť je po nanesení osvěžená a hydratovaná. Na dotek jemná a lehce vyhlazená. Jediné co bych krému vytkla je obsah silikonu ve složení. Z tohoto důvodu si už tento gel znovu nekoupím. Nechci zbytečně zatěžovat pokožku silikony a zvykat ji na ně. Při dlouhodobém používání krémů se silikony se pleť vysušuje a zanáší.



Krém by mé pleti naprosto vyhovoval, nicméně kvůli složení si ho už znovu pořizovat nebudu. Čekala jsem, že Yves Rocher bude mít krémy bez silikonů.

Celkové hodnocení:  (3/5)


Používáte krémy od Yves Rocher?

2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář.