beautylifebyhana: Flexitol: péče o rty a nohy

středa 18. března 2015

Flexitol: péče o rty a nohy

Znáte výrobky značky Flexitol? Pokud ne, tak Vám dnes dva přípravky představím. Konkrétně půjde o balzám na rty a balzám na nohy. Značka Flexitol pochází z Austrálie a zaměřuje se na péči o dehydratovanou pokožku.



Balzám na nohy (56 g, cena cca 125 Kč)
Balzám má velmi hutnou "indulonovou" konzistenci, ale není mastný. Obsahuje 25 % urey. Po nanesení na chodidla se rychle vstřebává a nezanechává mastný nebo ulepený pocit. U krémů na nohy nemám ráda, když jsou mastné a příliš rychle se nevstřebávají. Tento je naštěstí pravý opak! Balzám slibuje viditelné zlepšení již po 3 dnech. Krém opravdu viditelné výsledky po třech dnech přináší. Příliš suché nohy nemám, ale přítel má teď v zimě hodně suché paty a při pravidelném používání se stav kůže zlepšil. Kůže je hydratovaná, jemnější a to za opravdu krátkou dobu. 



Balzám opravdu stojí minimálně za vyzkoušení. Se suchými nohami umí zatočit. Můžete ho koupit třeba na Lekarna.cz.

Celkové hodnocení:  (5/5)




Balzám na rty (10 g, cena cca 90 Kč)
Balzám má vazelínovou konzistenci a je lehce zbarven do hněda. Díky aplikátoru se lehce na rty nanáší. Po nanesení chvilku na rtech lehce jakoby "pálí, nebo studí". Rty jsou díky němu pěkně lesklé, jemné, řekla bych šťavnaté. ;D Na rtech nezanechává žádné bílé ani jiné stopy a nelepí. Hydratuje moc dobře, po několika dnech jsou rty jemné, vláčné bez suchých míst. Musím říct, že nemám nějak přesušené, rozpraskané rty, ale suché je občas mám. Díky pravidelnému používání tohoto balzámu vypadají mé rty lépe, jsou jemné a vyživené. 



Balzám Vám mohu doporučit. Rty zvláční a dodá jim potřebnou hydrataci. Balzám pořídíte ve vybraných lékárnách nebo například na Lekarna.cz.

Celkové hodnocení:  (4/5)


Znáte značku Flexitol? Zkoušely jste něco?

2 komentáře:

  1. Taky jsem Flexitol na paty zkusila a konečně je to krém, který opravdu zabral. Patičky jak od miminka. :)

    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu účinný, byla jsem překvapená, konečně něco co funguje :)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář.