beautylifebyhana: Rtěnkujeme s Rimmelem

středa 25. března 2015

Rtěnkujeme s Rimmelem

Zdravím, milé čtenářky!

Dnes bych Vám ráda ukázala dvě rtěnky od značky Rimmel. Jedna je z řady Lasting Finish by Kate a druhá hydratační Moisture Renew. Obě mají krásné barvičky. :-)


Začneme rtěnkou Kate, kterou mám v odstínu č. 16. Odstín nemá žádný název, což je dle mého názoru trochu škoda. Barva je moc pěkná taková růžová s odstíny do oranžova a je bez shimeru. Balení je klasické, ale elegantní s pěkným nápisem "Kate" se srdíčkem na víčku. Rtěnka moc pěkně ovocně voní. Je krémová, ale docela dost zalézá do vrásek a zvýrazňuje šupinky na rtech. Pigmentace je skvělá. Výdrž je obstojná, nějaké to napití zvládne... 



Celkové hodnocení: Rtěnka má moc pěkný odstín, docela vydrží, ale vadí mi, že zvýrazňuje šupinky na rtech.



Druhá rtěnka je hydratační, takže musíme počítat s tím, že výdrž je slabší, než u klasických rtěnek. Mám ji v odstínu 200 Latino. Barvička je růžová do fialova, obsahuje jemný stříbrný shimer, který na rtech není nijak výrazný. Způsobuje spíše odlesky. Balení je pěkné s krásným fialovým krytem. Rtěnka lehce voní. Je krásně krémová, skvěle se na rty nanáší. Rty nevysušuje a lehce je hydratuje. Pigmentace je jedním slovem skvělá. Na hydratační rtěnku - fakt klobouk dolů. 



Celkové hodnocení: Rtěnka je skvěle pigmentovaná, nezalézá do vrásek a hydratuje. Za sebe Vám ji doporučuji!



Obě rtěnky se cenově pohybují kolem 130 Kč. Více mi vyhovuje Moisture Renew, jelikož se na rty lépe nanáší a nezvýrazňuje šupinky. Výdrž je lepší ale u Kate.

Máte rády rtěnky od Rimmelu? Jakou máte ve sbírce vy?

2 komentáře:

  1. Ja mám od Rimmelu rúže veľmi rada, hlavne rada Kate sa neskutočne vydarila :)
    Bola by som rada keby si sa kukla na môj blog :) Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky od Rimmelu jsou dle mého názoru opravdu povedené :)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář.