beautylifebyhana: Slunění s Ladivalem

středa 20. června 2018

Slunění s Ladivalem

Letos si užíváme sluníčka a letního počasí už od května. Proto Vám už teď v polovině června mohu představit nové opalovací mléko pro citlivou pokožku od značky Ladival. Mléko je s vysokým ochranným faktorem 50 a je vhodné pro citlivou pokožku. Chránit se před slunečními paprsky vhodným opalovacím přípravkem je nesmírně důležité pro zdraví naší pokožky a rozhodně bychom s opalovákami neměli šetřit. 
  

Mléko je unikátní v tom, že chrání nejen proti UV-A a UV-B záření, ale také proti IR-A (infračervenému záření typu A), které poškozuje kožní buňky v nejspodnější vrstvě pokožky. Je voděodolné, bez parfémů, barviv a konzervantů a je vhodné pro citlivou pokožku. 

Balení je příjemné do ruky a snadno se otvírá. Otvor k aplikaci je tak akorát velký. Mléko je hutnější, výživné, při aplikaci nikde nestéká a snadno se roztírá. Do pokožky se rychle vstřebá. Pokožka se po natření neleskne, ani nelepí, ale víte, že jste se namazali. Krém je sice bez parfémů, ale má typickou vůni opalovacích přípravků. Ochranu poskytuje v místních podmínkách naprosto dostatečnou a díky vysoké ochraně ho můžete přibalit s sebou i na dovolenou k moři. Pokud aplikujete dostatečné množství mléka a budete se mazat pravidelně, určitě se nespálíte. 




Pokud si nevíte rady, jaký opalovací přípravek je vhodný právě pro Vaši pokožku, nebo pro Vaše dítě, vyzkoušejte Dermokalkulačku. Po vyplnění krátkého dotazníku Vám bude doporučeno několik přípravků vhodných právě pro Vás. Je to super nápad, protože vybrat z široké nabídky opalovacích produktů ten správný, není vůbec snadné. Vybrat si můžete z celé řady produktů s minerálními nebo chemickými filtry. 

Mléku nemám co vytknout, svou funkci plní na jedničku. Na pokožce je příjemné, nedráždí, nelepí a není mastné. Za sebe můžu rozhodně doporučit. 

Celkové hodnocení:  (5/5)


Mléko Ladival pro citlivou pokožku zakoupíte zde. Pokud by pro Vás byla 50tka moc, mrkněte na mléko s SPF 30

Děkuji Radce z Lekarna.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Do komentářů mi napište, jaký opalovací přípravek Vám doporučila Dermokalkulačka. 

1 komentář:

  1. Krásný článek značku Ladival neznám ale produkt vypadá moc hezký hlavně konzistence se mi líbí :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.