beautylifebyhana: Sanct Bernhard: minirecenze šampon a sprchový gel

neděle 26. listopadu 2017

Sanct Bernhard: minirecenze šampon a sprchový gel

V dnešní krátké recenzi Vám představím dva produkty od německé značky Sanct Bernhard, které jsem měla možnost vyzkoušet díky e-shopu Důmbylinek.cz. Oba produkty jsem dostala jako dárek k nákupu. Jedná se o cestovní balení, která jsou ale poměrně velká, takže jsem měla možnost udělat si na tyto výrobky názor. Jak si šampon a sprchový gel vedly?


Šampon má velmi jemnou, příjemnou parfemaci. Konzistence je tekutější, gelová, ale přesto šampon dobře pění. Vlasy jsou po umytí jemné a nadýchané. Šampon vlasy nezatěžuje, ale ani neprodlouží interval mezi dvěma umytími. Pokud máte delší vlasy doporučuji používat společně se šamponem nějaký kondicionér, pro snadnější rozčesávání. Šampon by měl být vhodný i proti lupům. Vlasovou pokožku nevysušuje.  





Pokud milujete vůni levandule, stejně tak jako já, tak tento sprchový gel Vám bude zaručeně vonět. Parfemace je stoprocentně přírodní, velmi intenzivní, prostě jako v Provence. Ve sprše tak zažijete díky vůni tu pravou relaxaci po náročném dni. Sprchový gel má však i své nevýhody, a to zejména velmi tekutou konzistenci. Sprchový gel Vám při nanášení na pokožku bohužel všude stéká. Je to škoda, protože ta vůně je naprosto skvělá. Kvůli řídké konzistenci gel i méně pění. Po umytí není pokožka vysušená. 



Pokud Vás značka Sanct Bernhard zaujala mrkněte na stránky Důmbylinek.cz, kde najdete jak kosmetiku, tak i různé doplňky stravy a potraviny. 

Znáte značku Sanct Bernhard? 

4 komentáře:

  1. Značku nepoznám a vůni levandule moc nemusím. Za to šampon vypadá docela zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je pro mě neznámá značka, ale šampon vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.