beautylifebyhana: Krásná pleť díky kolagenu?

čtvrtek 9. listopadu 2017

Krásná pleť díky kolagenu?

Chcete, aby Vaše pleť byla krásná a bez vrásek? Pak jste už jistě slyšely o kyselině hyaluronové a kolagenu. Každá z nás se snaží o to, aby její pleť byla krásná a co nejdéle bez vrásek. Na tvorbu vrásek má vliv řada faktorů, ať už je to stres, dědičná dispozice, nebo nedostatek hydratace. Přípravek DermoCollagen, který si dnes představíme, dodává pokožce vnitřní výživu a hydrataci, čímž napomáhá k udržení mladistvého vzhledu.   


Pokud chcete dopřát své pleti kvalitní, vnitřní porci hydratace a díky tomu docílit mladistvějšího vzhledu, tak určitě čtěte dál. Něco málo k samotnému produktu. DermoCollagen ProVenus je rozpustný výživový doplněk s příchutí pomeranče, který dodává pleti hydrataci. Základem složení jsou bioaktivní kolagenní peptidy s kyselinou hyaluronovou. Doplněk obsahuje také vitamín C, který napomáhá tvorbě kolagenu v organismu. DermoCollagen také přispívá k normální funkci kostí a kloubních chrupavek a díky obsahu biotinu a zinku k udržení zdravých vlasů.


Balení je určeno k 30-ti denní kúře. V krabičce najdete třicet jednotlivě zabalených sáčků. Každý den nasypete obsah sáčku do sklenice a poté zalijete cca 2 dcl vody, zamícháte, necháte rozpustit a vypijete. Přípravek má docela dobrou pomerančovou chuť. Pokud jste zvyklé pít pouze vodu, stejně jako já, tak Vám asi ze začátku přijde poměrně sladký. Přípravek jsem testovala nepřetržitě jeden měsíc, takže Vám objektivně můžu říct, jaké vidím výsledky. Doplněk stravy DermoCollagen je možné užívat i dlouhodobě, docílíte tak určitě lepšího výsledku. Po 30-ti dnech používání je má pleť vypnutější. Drobné vrásky, které mám na čele, se mi zdají o něco méně výrazné. Celkově má pleť je v lepším stavu, neobjevují se mi suchá místa, je jemnější a hydratovanější. Zlepšení kvality vlasů jsem si nevšimla. 



Pokud Vás doplněk zaujal můžete ho zakoupit za zvýhodněnou cenu na Lekarna.cz, kde se také můžete zapojit do vánoční soutěže, která se jim opravdu povedla. Můžete se zapojit každý den až do Štědrého dne. :) 

Dermocollagen můžu doporučit všem, které chtějí, aby jejich pleť byla spokojenější. Pokud máte drobné vrásky a chcete své pleti dopřát hydrataci, neváhejte jej vyzkoušet.

Používáte nějaké doplňky stravy pro krásnější pleť?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.