beautylifebyhana: Paletka Catrice The Precious Copper

středa 27. září 2017

Paletka Catrice The Precious Copper

Krásný den, 

poslední dny byly u mě docela hektické, ale nebojte, nezapomněla jsem na Vás! V dnešní recenzi bych Vám chtěla ukázat paletku z drogerie, která by neměla uniknout Vaší pozornosti. Řeč bude o paletce Catrice The Precious Copper. Hned v úvodu musím prozradit, že po ni sahám v poslední době velmi často. 


Paletku vlastním ve variantě 010 Metallux. Spektrum barev je od světlé tělové až po tmavě hnědou. Všechny barvičky jsou dobře nositelné během běžných dnů, ale dají se s nimi vykouzlit i výraznější kouřovky. Jak již název odstínu napovídá, paletka obsahuje metalické stíny. Barvičky v paletce jsou laděny do studených podtónů. Obal je z pevného plastu s jednoduchými rose gold nápisy. 


Stíny jsou jemně mleté a mají máslovitou konzistenci. Pigmentace je na drogerkovou paletku naprosto luxusní. Je pravda, že stíny při aplikaci lehce práší, ale to jen při nabírání, při nanášení na víčko nikam nic nepadá. Se stíny se dobře pracuje, dají se hezky blendit a stínovat. Jediné, co je trochu škoda, že jsou si některé odstíny hodně podobné a těžko na víčku rozpoznatelné. Paletku používám v kombinaci s podkladovou bází od Dermacolu a s výdrží jsem naprosto spokojená. Stíny mi vydrží na oku celý den, a když píši celý den, tak myslím opravdu celý den. Ráno se líčím cca v 7 hodin a po celém dni v práci jsou stíny večer stále tam, kde mají být. 



Pigmentace této paletky se Catrice opravdu povedla. Paletka je kompaktní a hodí se tak i na cesty. 



Pokud sháníte levnou paletku s neutrálními odstíny, která je kvalitní, tak se mrkněte po této, rozhodně neprohloupíte. 

Celkové hodnocení:  (5/5)


Jak se Vám tato paletka líbí? Jaké odstíny používáte nejraději?

3 komentáře:

  1. Krásná paletka pro podzimní líčení. Tyhle Catrice paletky jsou fajn, ale je to hodně o paletce jedna je super, a další zase ne.. :( To mě na nich mrzí.. :(

    Lavera minerální sypký pudr

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.