beautylifebyhana: Fixační pudr Dermacol

sobota 13. května 2017

Fixační pudr Dermacol

Hezký den krásky,

v dnešní recenzi se podíváme na jeden slavný dekorativní kousek. Řeč bude o transparentním fixačním pudru od Dermacolu, který získal ocenění asociace vizážistů a stylistů. Opravdu si tento pudr zaslouží takové ocenění? 



Pudr nedávno prošel redesignem a za sebe mohu říct, že prokoukl. Balení je jednoduché, čisté, až andělské. Obal je plastový, ale bytelný. Zlaté nápisy se časem trochu odrbou, což je škoda. Pudr je ukryt pod plastovým víčkem s dírkami. Součástí pudru je i labutěnka. Pudr je vyráběn pouze v jedné barevné variantě, a to transparentní, která se přizpůsobí jakémukoliv tónu pleti. 

Samotný pudr není čistě bílý, jak bývá u některých firem (u transparentních pudrů) zvykem, ale je lehce zbarven dožluta. Pleti nedodává žádnou barvu a je krásně transparentní. S pletí naprosto splyne a není na ní vidět. Pudr na obličej aplikuji pomocí přiložené labutěnky. Stačí ho použít malé množství, takže Vám balení vydrží dlouho. Pleť je po nanesení sametová a zmatněná. Zmatnění vydrží mnohem déle než u jiných pudrů. Většina pudrů mi vydrží pár hodin a už se mi leskne čelo a nos. Tento pudr dokáže udržet mou pleť zmatněnou cca 6 hodin. Navíc zafixuje make-up, a tím prodlužuje jeho výdrž. 



Dírky jsou tak akorát velké, aby dávkovaly potřebné množství pudru. 


Pudr je dražší než jiné drogerkové pudry, v plné ceně stojí 229 Kč, ale dá se sehnat i v akcích skoro za polovinu. Za sebe ho mohu doporučit. Pudr zanechává pleť sametově hebkou a výborně fixuje make-up. Ale hlavně zanechává pleť dlouhodobě zmatněnou! 

Celkové hodnocení:(5/5)


Jaký je Váš oblíbený pudr?

6 komentářů:

  1. No nějaký transparentní pudr by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mala som ho a považujem ho za jeden z najlepších :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle transparentní pudry mám nejraději. Nemusím si lámat hlavu s výběrem odstínu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.