beautylifebyhana: Pánské okénko: Eveline hydratační krém proti zarudnutí

sobota 27. srpna 2016

Pánské okénko: Eveline hydratační krém proti zarudnutí

Dnešní recenze bude speciální v tom, že se nebude jednat o kosmetický produkt pro ženy, jak jste zvyklí, ale pro naše drahé polovičky. :) V rámci spolupráce se Zuzkou z Lekarna.cz jsem měla možnost si vybrat nějaký krém od značky Eveline. Při pohledu na mé zásoby pleťových krémů jsem se rozhodla, že vyberu krém určený pro muže, ať si přítel také zkusí recenzování produktů a blíže pozná, čemu se ve svém volném čase ráda věnuji. :) Recenze by pro Vás mohla posloužit jako dobrý tip na dárek pro Vašeho partnera, tatínka… A pokud mě sleduje i nějaký muž, tak jako tip pro něj. 


K vyzkoušení příteli přišel Men X-Treme denní a noční hydratační krém proti zarudnutí. Krém slibuje vyhlazení, zpevnění, zklidnění podráždění a odstranění zarudnutí. Muži vítanou výhodou je, že se krém snadno a rychle vstřebává. Po aplikaci nezanechává na pleti mastný film. To by bylo krátce z oficiálního popisu výrobce a nyní se již podíváme, jaká je skutečnost.


Krém je ukryt ve skleněném obalu s umělohmotným víčkem, který působí velkým dojmem. Krému je v lahvičce ukryto 50 ml, takže poměrně velké množství. Skleněná lahvička působí sice luxusním dojmem, nicméně přítelovi přijde nepraktická na cesty, jelikož se v kosmetické taštičce pronese. Jak jste se již mohli dočíst v článku o opalovacím spreji Ladival, přítele na nějaké velké mazání neužije. Krémy používá pouze po holení a stejně tomu bylo u krému. Podrážděnou pleť po holení krém zklidní a lehce zchladí pálení. 


Konzistence krému je krémovo-gelovitá. Snadno se roztírá a hezky se do pokožky vsakuje. Pleť je po použití krému dobře hydratovaná a není umaštěná. Na pleti nezanechává žádný mastný film. V teplejších dnech se přítelova pleť po použití tohoto krému více potí. Parfemace je svěží, připomínající kolínskou s citrusovým podtónem. Na noc je vůně až příliš intenzivní, a jelikož z pleti jde cítit poměrně dlouhou dobu, nedovede si představit, že by s tímto krémem na pleti šel spát. Na den je ale vůně výborná.  



Krém úžasně voní a vydrží vonět velmi dlouho. Z tohoto důvodu je krém vhodný zejména na den. Pleť hydratuje, zklidňuje a po holení zchladí podrážděnou pleť. 

Celkové hodnocení:  (5/5)


Cena krému je velmi příznivá za 50 ml zaplatíte 149 Kč. Pro více informací klikněte tady


Do komentářů mi napište zda byste uvítali více článků v této rubrice.  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.