beautylifebyhana: Eveline profesionální oční linka Art Scenic

středa 29. června 2016

Eveline profesionální oční linka Art Scenic

Krásný den, milé čtenářky,

v dnešní recenzi se podíváme na další dekorativní kousek, tentokrát půjde o profesionální oční linky ve fixu od Eveline. Oční linky nepatří k dekorativnímu kousku, který bych používala každý den, ale občas ráda zvýrazním líčení linkou. ;)


Fix má slabý hrot, díky kterému nakreslíte jak tenkou, tak silnější linku. Aplikátor mi vyhovuje, je vhodný i pro naprosté začátečníky. Hrot není tvrdý, takže se nemusíte bát drhnutí po víčku. Linka se s ním kreslí snadno. Nevýhodnou je, že se na aplikátor musí trochu tlačit, aby linka byla opravdu sytě černá, takže musíte být opatrní, aby se hrot nezlomil. Dle popisu výrobce by měla být linka dlouhotrvající (24 hodin). Mně bohužel nevydrží ani poloviční dobu. Ocásek linky se při dotyku maže. Kvůli mastnějším víčkům se mi linka po delší době začíná rozmazávat a ztrácí sytost


Od linek očekávám, že budou držet celý den jako přibité. To bohužel u těchto není. Sice se neobtiskávají pod obočí, nicméně bohužel postupem času ztrácejí na intenzitě a rozmazávají se. 


Linky rychle schnou, takže se při nanášení nemusíte obávat žádné nehody s obtisknutím. Linky jdou snadno odlíčit (i pouhou micelárkou), takže pokud netrefíte přesnou linku, můžete ji ještě upravit. ;)


Linka má pěkně černou barvu, aplikace na víčko je snadná a zvládne ji opravdu i začátečník. Nicméně linka není voděodolná, jak je uvedeno na obalu, postupem času ztrácí na intenzitě a maže se.

Děkuji Zuzce z Lekarna.cz za poskytnutí produktu k recenzi. Linku můžete koupit za 99 Kč tady.  

Celkové hodnocení: (2/5)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.