beautylifebyhana: Tělový peeling bulharská růže

středa 11. února 2015

Tělový peeling bulharská růže

Hezký den, milé čtenářky!

Dnešní recenze bude pro změnu o tělové kosmetice, tentokrát o tělovém peelingu s vůní bulharské růže. Tělový peeling pochází z dílny bulharské kosmetické firmy Hristina. Nevím, zda je Vám tato kosmetika známa, je poměrně novou na českém trhu a vyrábí neuvěřitelně voňavé věcičky...


Kosmetika Hristina je 100% přírodní bulharská kosmetika, která není na českém trhu zatím moc známá. Firma Hristina však není žádný nováček na kosmetickém poli, ale má již patnáctiletou tradici ve výrobě přírodních kosmetických produktů. Vyrábí nejen peelingy, ale i řadu dalších výrobků, například sprchové gely, krémy, tělová mléka, masážní oleje atd. Více o produktech můžete nalézt na stránkách Lekarna.cz nebo na stránkách Hristina.cz Kosmetika Hristina je bez parabenů a alergenů a není testována na zvířatech. 


Peeling je spíše hrubší, proto bych ho nedoporučovala na velmi jemnou pokožku, při používání se vyhýbám jemné kůži na prsou a dekoltu. Peeling má nezvyklou konzistenci, nejedná se o klasický gel se zrníčky, ale je to vlhká hrubozrnná sůl. Konzistence mi vyhovuje, protože se nejedná o gel, kde se sem tam objeví nějaká ta peelingová částečka, ale jde o opravdu účinný peeling. Vůně je naprosto úchvatná, voní intenzivně po růžích, což nemusí být každému příjemné, ale mně se líbí. Připomíná mi turecké lokum s růžemi. :o) Malé množství peelingu aplikuji na mokrou pokožku a krouživými pohyby ho roztírám, až začne lehce pěnit, poté opláchnu. Peeling pění opravdu malinko, nečekejte pěnivost jako u sprchového gelu. Po použití je pokožka krásně jemná a zbavená odumřelých kožních buněk, ale je trochu sušší, proto se ještě mažu krémem.


Složení: sesame oil, jojoba oil, sodium chloride, saponaria officinalis extract, shea butter, avocado butter, rosa alba extract, panthenol, tocopherol, calendula oficinalis extract, beeswax


Peeling je ukryt v dóze, která obsahuje 250 ml voňavého peelingu, takže vydrží opravdu dlouho. Peeling můžete sehnat na e-shopu Lekarna.cz ve dvou vůních: bulharská růže a jogurt.

Celkové hodnocení: (4/5)



Používáte peelingy? Jaký je Váš nejoblíbenější?

3 komentáře:

  1. Má rozkošný balení a celkově vypadá skvěle, zaujal mě :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm vypadá zajímavě, a složení také dobré, takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že Vás zaujal, je supr. Když mrknete na stránky hristina.cz tak tam najdete spoustu jiných lákavých vůní nejen peelingů... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.