beautylifebyhana: Na snídani s Procter & Gamble

sobota 20. ledna 2018

Na snídani s Procter & Gamble

Ve čtvrtek jsem měla možnost se zúčastnit skvělé snídaně s Procter & Gamble, kde nám byly představeny novinky vlasové kosmetiky Aussie, Head & Shoulders, Pantene a s Oral-B jsme si popovídali o tom, jak správně pečovat o zoubky. Celá tahle povedená akcička se konala v Centru současného umění DOX v pražských Holešovicích. 



Hned po příchodu na nás čekala krásně nachystaná snídaně. Všechno vypadalo lákavě, já jsem ochutnala jogurt s čerstvými jahodami, pletenec s pekanovými ořechy, šáteček a ovoce na špejli. Vše bylo výborné. Když jsme se dostatečně občerstvili a zahřáli kávičkou, byli jsme přivítáni a přesunuli jsme se na první ze čtyř zastávek dopoledního putování. První místnost, kterou jsme navštívili, byla věnována značce Pantene. Značka Pantene se zaměřuje na výživu a zdraví vlasů. Schválně mi napište do komentářů, zda používáte kondicionér a pokud ano, tak jak? Kondicionér by se totiž měl používat po celé délce vlasů, aby vyživoval vlas už od kořínku. Doteď jsem byla přesvědčena, že kondicionér ke kořínkům nepatří, protože by zatěžoval vlasy a vlasovou pokožku. Masku bychom měli používat pouze do délek, určitě nevmasírovávat do pokožky. Novinkou u Pantene jsou pěnové kondicionéry, které ocení zejména ženy s jemnými vlasy, intenzivní tříminutová maska a šampon 3v1, který v sobě ukrývá účinky šamponu, kondicionéru a masky zároveň. 



Další zastávkou byla značka Head & Shoulders, u které mě zaujala novinka s arganovým olejem, která obsahuje nejen šampon, ale také kondicionér. Obaly nových produktových řad se opravdu povedly. Inovované jsou i šampony pro muže a chystá se i speciální limitovaná edice v souvislosti s MS ve fotbale




Třetí zastávkou byl koutek s hravou moderní značkou Aussie. I tato značka si pro nás nachystala několik novinek, jde zejména o novou řadu Pure Locks, která má detoxikační účinky a pomáhá oživit unavené vlasy po náročném večeru ve městě. I Aussie bude mít nově v nabídce pěnové kondicionéry pro jemné vlasy. A jelikož je tato značka zaměřena na mladé lidi, kteří rádi cestují, nově budou k dostání také malá cestovní balení oblíbených produktů. Novinky se na trhu objeví během jara, tak si je nenechte ujít. 





Poslední zastávkou byla značka Oral-B. Popovídali jsme si o návycích při čištění zubů a o správném čistění. Dozvěděli jsme se i několik zajímavostí, např. že průměrná doba čištění zubů je u Čechů cca 45 vteřin, což je opravdu krátká doba, optimální jsou dvě minuty, nebo, že si v průměru vyměňujeme kartáček jednou za 9 měsíců. Byl nám představen jejich nejnovější elektrický kartáček Genius v RoseGold provedení. Musím říct, že do tohohle kartáčku jsem se zamilovala, design je krásný a navíc můžete tento kartáček propojit se svým telefonem a zjistit tak, kde si čistíte zuby správně a které oblasti vynecháváte, můžete si prohlížet různé statistiky a pak vše stáhnout v pdfku a poslat například svému zubaři. :D Čistění s tímto kartáčkem jsme si pak mohli vyzkoušet na vlastní zoubky. 



Domů jsme si odnesli pořádnou kupu novinek, o kterých se ode mě postupně dozvíte více. A určitě se s Vámi i o některé novinky podělím a budete si o ně moct zasoutěžit. 

Ráda bych poděkovala zastoupení značky P&G za pozvání na tuto krásnou akci. 

4 komentáře:

  1. Už se těším na recenze. :) Zaujala mě řada od Aussie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také, myslím, že pěnové kondicionéry jsou super vychytávkou pro ty, které mají jemné vlasy a běžný kondicionér jim vlasy příliš zatěžuje.

      Vymazat
  2. Skvělá akce. Musím říct, že ty zubní kartáčky jsou teda opravdu vymakané. :-D Těším se na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou, fakt mě to překvapilo, co vše je možné. :D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář.