beautylifebyhana: Nivea: Tělové mléko do sprchy

pátek 11. dubna 2014

Nivea: Tělové mléko do sprchy

Hezké odpoledne, milé čtenářky!

Není tomu zase tak dávno, co se na náš trh dostalo první tělové mléko do sprchy. Od té doby se začaly množit různé články na tento "objev, kladné i záporné. Dlouhou dobu jsem tomuto výrobku odolávala, říkala si, že to nemůže fungovat, protože přeci to mléko smyjete, tak jak může během té chvilky vyživit pokožku? Po dlouhém váhání jsem si přeci jen jedno tělové mléko do sprchy od Nivei pořídila, a jak jsem s ním spokojená se dozvíte v následujících řádcích. 


V době pořízení byly na trhu v podstatě pouze dvě varianty, a to hydratační tělové mléko pro normální pokožku a toto výživné pro suchou pokožku. Dnes už na trhu naleznete od Nivei více variant, nejvíce mě zaujala ta s kakaovým máslem a uvažuji o její koupi. Kromě Nivei začala mléka do sprchy prodávat i Balea, ty jsem zatím nezkoušela, takže nemůžu porovnat kvalitu. Dost bylo už řečí, přejdeme rovnou k recenzi na toto tělové mléko.

Tělové mléko do sprchy je určitě dobrou alternativou pro ty, co se neradi mažou klasickým tělovým mlékem. Nanášení mléka na mokrou pokožku jde daleko snadněji a rychleji, než na suchou. Já toto tělové mléko používám, když se mi nechce se mazat klasickým mlékem, ale rozhodně nepoužívám jen to. Hydratace je totiž řekla bych tak lehce nadprůměrná. Žádná výživná bomba to pro pokožku rozhodně není. Pro ty, kteří trpí velmi suchou pokožkou, tak to nebude nic pro ně. Já mám normální, takže si s ním vystačím, ale jak říkám, kombinuji ho ještě s klasickým mlékem. Vůně je totožná jako u klasického krému v plechovce a konzistence je hustější, krémové konzistence, takže nikde při nanášení neteče. Po opláchnutí nikterak nelepí, netvoří mastný film, takže se můžete ihned obléknout.


Mě tento výrobek zaujal, jsem lenoch na mazání, takže se díky tomuto mléku mažu častěji. :) Určitě si pořídím nějaký další. Na plný počet by musel lépe hydratovat, ale jinak mu nemám co vytknout. 

celkové hodnocení: (4/5)



NOVINKA na léto: osvěžující mléko po opalování do sprchy


zdroj


Jaký máte názor na tento výrobek? Používáte ho?

2 komentáře:

  1. Tohle mléko je nejlepší ráda ho používám :)) Od Baley bych chtěla taky vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to od Baley zase tolik neláká, chci ale vyzkoušet do nové od Nivey s kakaovým máslem ;)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář.