beautylifebyhana: The Artiste Collection

pondělí 11. března 2013

The Artiste Collection

Krásný večer,

ráda bych Vám blíže představila další kousek z objednávky z Anglie, a to multifunkční paletku od Makeup Academy - The Artiste Collection. Paletka obsahuje 6 očních stínů, 2 tvářenky, 1 bronzer a 1 rozjasňovač. 







Jednotlivé odstíny jsou pojmenované. Zleva doprava: Pistachio - bílý stín se zeleno-modrým nádechem, Mocca - béžový odstín, Ice - chladná modrá, Grape - tmavě-kovově fialový odstín, Chocolate - světle hnědá s odstíny zlaté, Cookie - jediný matný stín z paletky v odstínu hnědé jakoby do cihlova. Jak vidíte na fotce jsou to mramorové stíny, které jsou obohaceny o jemné třpytky (vyjma posledního stínu). Konzistence stínů je máslovější a tudíž nepráší, což oceňuji. Pigmentace stínů je také dobrá. Bez podkladové báze na víčkách stíny vydrží bez problémů cca 6 hodin. 


Tvářenky: 1. odstín Pink Sparkle - je světle růžová se třpytkami a 2. odstín Primrose - matnější růžová. Konzistence tvářenek je prášková, výdrž není nic moc a pigmentace je slabá.

Bronzer je hodně pigmentovaný, matný a též práškové konzistence.

Rozjasňovač, taktéž práškové konzistence, dobře rozjasní celkové nalíčení. 

Velikou výhodu vidím v tom, že je vše pěkně pohromadě. Jak stíny, tak tvářenky, bronzer a rozjasňovač. Nemusíte tak třeba na cesty mít jednotlivá balení a vše máte pohromadě :o)


Paletku seženete na oficiálním e-shopu muastore.co.uk za 6 liber (180 Kč). 


Co na tuto paletku říkáte? Využili byste ji? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.