beautylifebyhana: Balea osvěžující pleťová voda

středa 19. září 2012

Balea osvěžující pleťová voda

Dnes to venku moc pěkně nevypadá, prší a prší, tak se Vám alespoň pokusím trochu zlepšit náladu další recenzí. Tentokrát se bude týkat pleťové vody pro normální až smíšenou pleť s lotosovými květy od značky Balea


Nemusím připomínat, že čištění pleti je důležitou součástí každého dne. Musíme si také zvolit správné čistící prostředky. Tonikum vs. pleťová voda. Tonikum je určeno pro suchou a citlivou pleť, nedráždí pokožku, jelikož neobsahuje alkohol. Naproti tomu pleťová voda obsahuje alkohol a je vhodná pro mastnou až smíšenou pleť.


Tuto pleťovou vodu Balea už jsem párkrát měla. Je pravda, že ty, které mají rády kvalitní kosmetiku, určitě nenadchne, ale nenáročným by mohla vyhovovat. Hlavní výhodou je, že nedráždí pleť ani oči. Na odlíčení očí sice pleťovou vodu nepoužívám, ale pokud nalíčená nejsem, tak si s ní i oči očistím, a to bez jakéhokoliv podráždění. Zdá se mi, že trošku vysušuje pleť, což způsobuje asi obsažený alkohol. A ve vůni je také alkohol cítit, což není moc příjemné.


Nicméně za její velmi příznivou cenu 39,90 Kč za 200 ml (snad nejlevnější pleťová voda na trhu) odvede dobrou práci. Není to žádný zázrak, ale ani propadák.


Celkové hodnocení: (4/5) 




Jakou pleťovou vodu používáte vy? A máte s touto zkušenosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.