beautylifebyhana: Miluji čokoládu ♥

čtvrtek 29. září 2016

Miluji čokoládu ♥

Krásný den, milé čtenářky,

máte rády čokoládu stejně jako já? Pokud ano, tak určitě potřebujete i kokosový olej čokoláda od Saloosu. Po odšroubování víčka Vás do nosu praští naprosto dokonalá vůně a úplně nejraději byste vzaly lžičku a celý obsah snědly. :) 


Po létě je moje pokožka poměrně hodně vysušená, proto jsem ji chtěla dopřát pořádnou porci hydratace a sáhla po kokosovém oleji. Ten od Saloosu je navíc obohacen o extrakty z kakaových bobů, díky kterým voní naprosto dokonale. Olej je při nižších teplotách cca pod 25 °C v tuhé konzistenci, ale po kontaktu s prsty taje.  


Kokosový olej používám nejen na namazání celého těla po sprše, ale také jako olejovou složku cukerného peelingu, nebo do koupele. Po namazání je pokožka krásně vláčná a hydratovaná. Vůně je z pokožky těla cítit ještě dlouho po namazání. Nemusíte se bát, že by pokožka byla nějak extra umaštěná, olej se do suché pokožky velmi dobře vsakuje a na pokožce zanechává jen velmi jemný film. Používání tohoto oleje mi vždy zvedne náladu, a to díky té skvělé vůni. I proto jsem se rozhodla ho použít i pro jiné účely, než na mazání a užít si vůni i při jiných příležitostech. 

Domácí cukerný peeling
S pomocí tohoto oleje si můžete doma snadno vytvořit krásně voňavý a hydratační cukerný peeling. Je to naprosto jednoduché, zvládne to opravdu každý a výsledek stojí za to.

Budete potřebovat jen:
  • kokosový olej čokoláda Saloos 
  • krystalový cukr

Vše smícháte v misce v takovém poměru, aby vznikla hustší kašička a pak už jen nanesete ve sprše na mokrou pokožku a peelingujete . :)

Pokud máte rády olejové koupele, můžete trochu oleje přidat do lázně a máte voňavou, hydratační koupel, po které se už nemusíte mazat.



Olej můžu doporučit všem, kterým nevadí mastnější produkty na tělo a potřebují dopřát pokožce pořádnou porci hydratace a těm, kteří si sami chtějí připravit voňavý peeling. Produktu nemám co vytknout, jen bych uvítala i větší balení. 

Celkové hodnocení:  (5/5)


Kokosový olej mi k recenzi zaslala Zuzanka z Lekarna.cz, kde ho můžete zakoupit za 166 Kč. 


Používáte kokosák nebo jiné tělové oleje?

4 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář.