beautylifebyhana: Odličování s L'Oréal Paris

středa 19. června 2013

Odličování s L'Oréal Paris

Tak k nám konečně dorazilo léto, a to přímo tropické. Novou sluneční kosmetiku nemám ještě natolik odzkoušenou, abych Vám o ní mohla dát report (nicméně koncem tohoto týdne odjíždím na dovolenou , kde ji pořádně otestuji a na článek určitě nezapomenu), proto jsem se rozhodla dnes napsat o právě mnou nejvíce používaných produktech na odlíčení. Jedná se o čistící pleťové mléko a osvěžující pleťovou vodu z řady Triple Active, která je  určená pro normální a smíšenou pleť.



Čistící pleťové mléko lze použít, jak na odlíčení obličeje, tak i očí a jejich okolí. Odličuje - hydratuje - osvěžuje.

Co slibuje výrobce: Čistí pleť do hloubky a odstraňuje nečistoty a make-up z obličeje a očí. Hydratuje pleť a obnovuje její rovnováhu i v zónách, kde se pleť více mastí. Lehké složení nezanechává mastný film a nelepí. Vhodné pro citlivou pleť (pozn. neobsahuje alkohol).

Mléko se opravdu nemusíte bát použít na oblast očí. Vůbec neštípe a jemně očistí oční okolí. Nejprve použiji pleťové mléko, a pak zbytky očního make-upu dočistím odličovačem očí a výsledek je na jedničku. První, co Vás na mléku zaujme, je, alespoň mně příjemná vůně. Je jemná, osvěžující, připomínající vůni okurek. Konzistence mléka je tak akorát, ani ne řídká, ani ne hustá. Ve srovnání s pleťovým mlékem Dermacol, je hustší, což mi více vyhovuje. Mléko Vám tak neutíká z odličovacího tampónku. :D Pleť je po aplikaci osvěžená, vyčištěná, hydratovaná a hlavně nepodrážděná. Jedinou výtku, kterou bych mohla na toto mléko mít, je, že po něm malinko lepí pleť, nicméně to mně samotné vůbec nevadí, jelikož poté nanáším ještě pleťovou vodu na dočištění. 

Pokud máte smíšenou pleť mohu Vám toto mléko s klidným svědomím doporučit vyzkoušet. Mně osobně sedlo perfektně a proto si zasluhuje ohodnocení plným počtem bodů.

celkové hodnocení:          (5/5)

Osvěžující pleťová voda tonizuje - rozjasňuje - osvěžuje. Slibuje stahování pórů v oblastech, kde se pleť více mastí.

Pleťová voda na rozdíl od mléka už alkohol obsahuje. Vůně je malinko výraznější nicméně stále osvěžující. Odstraní z pleti poslední nečistoty a skvěle pleť osvěží. Především v horkých letních dnech tuto vlastnost oceňuji. Odstraňuje kožní maz z oblasti T-zóny, nicméně tváře po ní nejsou vysušené. Po ní už se lepivý pocit nedostavuje. Stejně jako s mlékem jsem i s pleťovou vodou velmi spokojena. 

celkové hodnocení:          (5/5)

Jak pleťové mléko, tak i pleťová voda stojí kolem 110 Kč.

S oběma výrobky se odličuji už zhruba 3 měsíce a nemůžu si je vynachválit. Byla jsem mile překvapena a doporučuji se po nich podívat. 


Máte s touto kosmetikou zkušenosti?

2 komentáře:

  1. Ďakujem za recenziu, vyzerá to dobre, možno vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzeraju fakt dobre ja som simyslela že loreal ma hlavne vlasovu kozmetiku :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.