beautylifebyhana: Ten pravý opalovák pro muže?

středa 20. července 2016

Ten pravý opalovák pro muže?

Asi to zná každá z nás, jakmile přijde léto a s ním potřeba použít před sluněním opalováky, chlapi dělají vše pro to, aby se nemuseli mazat. Každoročně jsem s přítelem zažívala "boj", abych ho donutila se namazat. Kupovala jsem různé opalováky, které nemastí, ale jakmile byly na krémové bázi, přestože nezanechávaly mastný film, přítel se ošíval. V posledních letech jsme vyzkoušeli Niveu Invisible Protection, se kterou byl přítel vcelku spokojený, ale na obličeji se pod ní více potil, tak jsme na letošní léto hledali, co nového vyzkoušíme. Mezitím mi přišla nabídka od Zuzky z Lekarna.cz, zda by přítel nechtěl vyzkoušet nemastný opalovák Ladival OF 30. Je Ladival ten pravý opalovák pro muže? 


Tento sprej na opalování je naše první zkušenost se značkou Ladival. Značka Ladival se zaměřuje na přípravky na ochranu před sluncem. Přípravky poskytují ochranu před UVA, UVB a IRA zářením. Přípravky Ladival jako jediné na českém trhu poskytují ochranu i před infračerveným zářením typu A. Výrobky jsou bez konzervačních látek, parfémů, barviv a PEG. 


Sprej je transparentní, na alkoholové bázi a nemastný. Přípravek je odolný vůči vodě a potu, tudíž je ideální pro aplikaci při sportovních aktivitách. Je vhodný i pro aplikaci na ochlupené části těla a pokožku hlavy. Je ideální alternativou pro muže. Balení je opatřeno rozprašovačem, díky kterému by mělo být možné aplikovat přípravek přímo na pokožku, aniž by se pak musel roztírat, nicméně my jsme ho poté ještě roztírali. Opalovák zkoušel zejména přítel, takže Vám zprostředkuji jeho názor.


Jak jsem již předeslala výše, opalovák je na alkoholové bázi, tudíž je ze spreje při aplikaci cítit alkohol, což by nemuselo vyhovovat každému. Po nanesení však alkohol vyprchá a z pokožky již cítit není. Opalovák byl vyzkoušen jak v ČR, tak ve Španělsku. Přítel spadá pod fototyp III a během používání se ani jednou nespálil. OF 30 byl pro něj dostačující. Pro koho by byla 30 moc, je možné zakoupit tento sprej i s OF 20. Sprej je možné aplikovat na celé tělo i na pokožku hlavy pokrytou kratšími vlasy. Produkt se rychle vstřebává, na pokožce nezanechává mastný film, nelepí a ani na obličeji nepotí. Při aplikaci je potřeba dávat pozor, aby se sprej nedostal do očí, protože díky obsahu alkoholu v nich pálí. 


Já osobně upřednostňují spíše mléka na opalování, ale pro muže je tento opalovákem skvělý. I zarputilý odpůrce mazání se konečně sám od sebe maže! A to myslím hovoří za vše. :) 

Přítel je s tímto opalovacím sprejem moc spokojený. Vyhovuje mu zejména, že nezanechává mastný film na pokožce a nepotí. 

Celkové hodnocení: (5/5)


Pokud se i Váš přítel, manžel, tatínek... nechce mazat, zkuste mu pořídit tento sprej a třeba bude mít úspěch stejně jako u nás. :)

Sprej je teď v akci za 159 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář.