beautylifebyhana: Idelyn Beliema

středa 7. října 2015

Idelyn Beliema

Milé čtenářky,

v dnešním článku bych se ráda věnovala intimní hygieně, která je nesmírně důležitou součástí péče o tělo. Speciální péče o intimní partie by měla být přirozenou součástí péče každé ženy. Správná intimní hygiena spočívá v základním pravidlu: nepodceňovat ji, ale také ji nepřehánět. Specifická situace pak nastává, když žena trpí infekcí v intimních oblastech...


Sama naštěstí na infekce v intimních oblastech netrpím, nicméně i tak se domnívám, že je dobré v rámci prevence používat speciální přípravky pro tyto oblasti určené. Sama tyto přípravky používám už několik let (za tu dobu jsem už vyzkoušela řadu značek) a nedovedu si představit, že bych se v těchto oblastech myla obyčejným gelem či mýdlem. Přípravky určené pro intimní hygienu mají totiž optimální pH, které je pro tyto oblasti typické. Obyčejné sprchové gely mají vyšší pH a tak může dojít k narušení přirozeného (nižšího) pH, což může vést k infekci. 

Co může být příčinou vzniku infekce?
  • nesprávná nebo přehnaná hygiena
  • příliš těsné a neprodyšné prádlo
  • zvýšené riziko hrozí i při návštěvě fitness center, bazénů
  • souvisí také se sexuálním životem
  • porucha imunity

Při ženských problémech je pro laika složité rozlišit, zda se jedná o bakteriální či kvasinkovou infekci. Obě totiž mohou mít stejné příznaky. Proto společnost Walmark vyvinula ve spolupráci s gynekology řadu komplexní péče Idelyn Beliema, která účinně pomáhá při obou typech infekce. 

Řada Idelyn Beliema obsahuje:
  • intimní gel
  • intimní krém
  • vaginální tablety



Intimní gel zastavuje růst bakterií a kvasinek a pomáhá obnovovat přirozenou rovnováhu intimních partií. Je určen jako prevence proti infekcím a je vhodný pro každodenní použití. Odstraňuje nepříjemné pocity jako svědění, podráždění, pálení či nepříjemný zápach. Přípravek je velmi jemně, příjemně parfemovaný. Konzistence je gelovo-krémovitá. Při použití vytvoří jemnou pěnu, nedráždí, zklidňuje a osvěžuje. Účinně odstraňuje pocity svědění. S gelem jsem velmi spokojená a je to jeden z nejlepších intimních gelů, které jsem vyzkoušela. Cena je také příznivá.  

Vaginální tablety


Vaginální tablety jsou zdravotnický prostředek, který je vhodné užívat ve všech případech dočasné změny vaginální flóry. Jsou vhodné pro ženy trpící bakteriální či kvasinkovou infekcí. Doporučené dávkování je jedna tableta denně po dobu 10 po sobě jdoucích dnů. V období, kdy se ke mně tyto tablety dostaly, jsem měla ideální příležitost na odzkoušení. Jak na ženské problémy netrpím, tak se zrovna nedávno u mě objevily. Určitou roli v tom jistě sehrála dovolená (bazén, mokré plavky...). Po dvou dnech používání příznaky byly daleko mírnější a po dalším dni zcela odezněly. Pokud Vás trápí ženské problémy, nebo trpíte častými infekcemi, tak doporučuji vyzkoušet tyto tablety, mně opravdu pomohly. 

Krém s antimikrobiální látkou


Krém Beliema Expert je určen ke zmírnění pocitu svědění. Navrací svěžest a navozuje příjemný pocit čistoty. Výrazně snižuje opětovný výskyt zánětů a kvasinkových infekcí intimních partií. Krém je jemné krémové konzistence a dobře se vsakuje. Krém je opravdu perfektní a mohu ho vřele doporučit. Ulevuje od pocitu svědění ihned po použití a po třech dnech používání pocit svědění zcela odezněl.

Všechny výrobky můžete zakoupit na e-shopu Lekarna.cz

Pokud Vás trápí ženské problémy, určitě vyzkoušejte nové produkty značky Idelyn Beliema. Mně pomohly! Jsou vhodné i jako prevence proti bakteriálním a kvasinkovým infekcím.

4 komentáře:

  1. velmi zaujimavy članok ja si kupujem Nivea intimo rozmyšlala som aj nad laktacid ale tento o ktorom píšeš umyvaci gel na intimnu hygienu sa mi pači vyzera naozaj že je dobry naposledy som mala tiež nejake tie problemy ale už je dobre musím ho obzrieť v našich obchodoch

    OdpovědětVymazat
  2. Idelyn znám zatím jenom z reklamy, já používám nejradši intimní gel od Nivea :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář.